Voorstellen: Richald van Dijk

In het team van de Gebr. Veurink werkt sinds twee jaar Richald van Dijk als technisch specialist, wij stellen hem graag even aan u voor!

Autotechniek
Van jongs af aan wilde hij al sleutelen aan auto’s. Zijn passie voor auto’s begon al vroeg. “Mijn vader werkt ook met zijn handen en ik wilde hem altijd al helpen. Sleutelen, bouwen, in- en uit elkaar halen, problemen oplossen, dat doe ik graag!” Het autovak was dus een logische stap.

BOL en stage
Tijdens zijn schoolperiode werkte hij al bij Veurink als zaterdaghulp. Tijdens de BOL opleiding (vier dagen school en één dag praktijk), liep hij bij vier bedrijven stage, zo ook bij Veurink. Na het behalen van zijn diploma als Technisch specialist mocht hij aan de slag bij Veurink. “Ik heb sinds een jaar een vast contract en daar ben ik erg blij mee, ik heb het hier naar mijn zin!”

No nonsense
Richald staat niet graag in de schijnwerpers. ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg!’ is zijn motto.. “Bij ons in het dorp zijn de mensen nuchter, wij houden niet van te veel poespas”. Richald is hier heel duidelijk over.

Cursussen
“In het autovak moet je altijd bijblijven. Wij volgen regelmatig GMTO cursussen, dat is heel belangrijk omdat de techniek steeds veranderd. Met name de techniek van de Hybride en elektrische auto’s. Dat is juist ook het leuke aan dit vak, je bent nooit uitgeleerd!”

Wat doe je het liefst
“In principe voer ik alle werkzaamheden uit; van onderhoud, APK tot en met reparaties. Maar voor een ingewikkelde storing mag je mij wel wakker maken, daar houd ik van.”

Team Veurink
“Ik voel mij thuis bij Veurink, wil hier sowieso graag nog lang blijven. De meeste dingen worden samen met het team besproken. “Er wordt naar ons geluisterd, bijvoorbeeld bij de herindeling van de werkplaats. Het is heel prettig, te weten dat je je zegje mag doen en dat dat gewaardeerd wordt!”

 

Neem gerust eens een kijkje in onze werkplaats, Richald én het team staan graag voor u klaar!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0523 264 456 info@autoveurink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0523 264 456

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×