Caravan- en camper onderhoud

Van alle markten thuis!

Op basis van de werkplaatsinrichting en de meest geavanceerde apparatuur heeft Veurink de mogelijkheid om zowel groot als klein onderhoud aan uw caravan of camper uit te voeren.

Regelmatig onderhoud

Wilt u onbezorgd op vakantie kunnen? Dan is regelmatig onderhoud van uw caravan of camper van het grootste belang. Alleen bij een periodieke controle kunnen technische mankementen tijdig worden opgespoord en hersteld. Zo kunt u voorkomen dat u ergens in Europa met pech komt te staan. Standaard worden bij de onderhoudsbeurten aan uw caravan en camper aspecten gecontroleerd zoals:

  • de remmen
  • de trekinrichting
  • het onderstel
  • de bedrading
  • de gasleidingen
  • de afvoer

Daarnaast wordt kritisch gekeken naar de veiligheid van uw caravan of camper. Waar nodig wordt – na overleg – de nodige reparatie uitgevoerd en worden zo nodig onderdelen vervangen en zaken afgesteld.

Autobedrijf Veurink controleert uw banden

Als het voorjaar zich weer aandient en u de kriebels krijgt om er weer op uit te trekken met uw caravan is het belangrijk de banden van uw caravan vóór u vertrekt goed te controleren. Of te laten controleren. Wij doen dat graag voor u. Dan bent u ervan verzekerd dat u straks veilig op weg gaat.

Het grootste deel van het jaar staat uw caravan in de stalling en dus stil. Al die tijd wordt slechts een klein gedeelte van de band belast. Het gevolg: een grote kans op een vlakke kant, ook wel flat-spotting genoemd. Flat-spotting veroorzaakt vervelende trillingen als u rijdt.
Banden controleren is specialistenwerk. Want al ziet een band er nog zo goed uit, er kunnen gebreken zijn die u zelf niet direct opmerkt. Denk aan flat-spotting, droogtescheurtjes of onjuiste bandenspanning.
Meer weten? Kom gewoon bij ons aan en wij helpen u verder!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0523 264 456 info@autoveurink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0523 264 456

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×